Het bedrijf

40 jaar geleden heeft PolyStyle de basis gelegd voor de prefab polyester dakkapel. Een unieke ontwikkeling, omdat het de eerste dakkapel is die naadloos werd geproduceerd en die bovendien duurzamer is dan welke dakkapel dan ook. Deze techniek wordt nu nog altijd toegepast. We innoveren continu, door betere materialen toe te passen die de duurzaamheid ten goede komt. . Ook de eigenschappen verbeteren door de polyester dakkapel lichter te maken en de isolatiewaarde te verhogen. Onze dakkapellen worden steeds vaker toegepast als vervanging voor houten dakkapellen en constructies die met kunststof zijn bekleed. Deze zijn allebei onderhoudsgevoelig en gevoelig voor lekkage. Goedkoop wordt daardoor vaak duurkoop. Onze dakkapel wordt kant- en klaar en naadloos uit één stuk en op maat gemaakt en in één dag geplaatst en afgewerkt. Inmiddels hebben we meer dan 25.000 dakkapellen in Nederland en Belfgie geplaatst in zowel de renovatie- als de nieuwbouw.

Zonder afbreuk te doen aan het basisprincipe van de prefab polyester dakkapel, die 40 jaar geleden werd ontwikkeld, heeft PolyStyle sinds 01 april 2005 een totaal verbeterde polyester dakkapel op de markt gebracht. Deze PolyStyle dakkapel staat garant voor absolute topkwaliteit.

PolyStyle beschikt over de meest vooruitstrevende professionele kennis en ervaring over dit product. Ieder detail van de PolyStyle dakkapel is het resultaat van 40 jaar innovatietechniek.

Met een vakkundig verkoop- en productieteam kan PolyStyle elke uitdaging in de markt aan. Vrijwel alles is mogelijk, omdat elke dakkapel bij ons uniek wordt geproduceerd. Bovendien hebben we een zeer breed aanbod van accessoires voor meer wooncomfort aan ons assortiement toegevoegd., Denk daarbij aan insectenhorren en verduistering. PolyStyle dakkapellen heeft alle kennis in huis om u te ontzorgen: ontwerp, constructie, productie en montage.

Optimaal woongenot en een tevreden klant staat bij ons namelijk met stip op nummer 1.
Bekijk onze bedrijfspresentatie