Montage in 1 dag

Bekijk hieronder een timelapse van het plaatsen van een dakkapel

De PolyStyle dakkapel verlaat de fabriek volledig afgebouwd naar wens van de klant en wordt in één dag door ons eigen PolyStyle montageteam gemonteerd.

Vooraf wordt bij u ter plaatse de dakkapel nauwkeurig ingemeten, alle gegevens vastgelegd, en vervolgens wordt een grondige voorbereiding getroffen. Samen met u wordt een dag bepaald voor het plaatsen van de dakkapel en alleen echt noodweer zal deze afspraak in gevaar kunnen brengen.

‘s Morgens vroeg beginnen we met de aanpassing van de dakconstructie en zagen we het gat op maat in het dak. Om 10.00 uur komt de hijskraan. Deze begint met het afvoeren van het dakafval, die door PolyStyle wordt meegenomen. Daarna wordt de dakkapel op het dak gehesen.

De dakkapel wordt vervolgens aan de buitenzijde wind- en waterdicht gemaakt. De verholen goot wordt onder de pannen verlengd tot in de dakgoot. De dakkapel wordt ingedekt met de dakpannen en het 18 ponds lood wordt aan de onderzijde van de dakkapel over de eerste rij pannen in de vorm aangeklopt.

Binnen wordt de dakkapel aan de vernieuwde constructie bevestigd en desgewenst (optioneel) afgetimmerd zoals getoond in showroom.

Indien met u besproken zal de aanwezige tussenmuur worden aangeheeld.

Wij plaatsen in de provincie Noord-Brabant (straal van 100km va Heijningen), Zuid-Holland en Zeeland.