Garantie

40 jaar geleden heeft de grondlegger van PolyStyle, de prefab polyester dakkapel ontwikkeld. Dit ter vervanging van de houten dakkapel: een kant en klare dakkapel, naadloos uit één stuk gemaakt en in één dag gemonteerd en afgewerkt. Na 25.000 dakkapellen te hebben geplaatst in de renovatiebouw werd in 1992 de sprong gemaakt naar de particuliere markt. De particuliere markt stelt zeer hoge eisen aan kwaliteit en uitstraling van dakkapellen.

Zonder afbreuk te doen aan het basisprincipe van de prefab polyester dakkapel, die 40 jaar geleden werd ontwikkeld, heeft PolyStyle sinds 1 april 2005 een totaal verbeterde polyester dakkapel op de markt gebracht. Deze PolyStyle dakkapel staat garant voor absolute topkwaliteit. En daarom geven wij 10 jaar garantie op onze dakkapellen.

PolyStyle beschikt over de meest vooruitstrevende professionele kennis en ervaring over dit product. Ieder detail van de PolyStyle dakkapel is het resultaat van 40 jaar innovatietechniek.

Met een jong, enthousiast managementteam, voortgekomen uit eigen onderneming en allen hun sporen ruimschoots verdiend in zowel productie, montage en verkoop, kan PolyStyle iedere uitdaging in de markt aan. Met dit team heeft PolyStyle alle know how onder één dak samengebracht, nl.: ontwerp, constructie, productie en montage. Ook verzorgen wij eventueel benodigde bouwaanvragen.