Showroom

Zien is geloven!

Wanneer u voornemens bent om een dakkapel aan te schaffen, dan begint dit proces vaak vanuit uw luie stoel. De kwaliteitsverschillen en daarmee de prijsverschillen zijn echter enorm. Een online offerte is snel aangevraagd, maar om de juiste prijs/kwaliteitsverhouding juist in te schatten nodigen wij u altijd uit om even langs te komen als het u schikt. U kunt op werkdagen, bij voorkeur op afspraak, binnenlopen in Heijningen. Hier kunt zich uitgebreid laten informeren en tevens bekijken waarom een PolyStyle dakkapel tot het topsegment behoort. In onze showroom staan diverse modellen in verschillende prijsklassen voor u opgesteld.

Ook het aanbod van accessoires, kleuren, materialen en afwerkingen is groot. Wilt u weten waarom een PolyStyle dakkapel zich onderscheidt van alle andere kunststof dakkapellen? We nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen.

Het verkoopteam informeert u graag en geheel vrijblijvend. Dit alles bespreken we graag met u onder het genot van een lekker kopje koffie!