Werkplaats

PolyStyle heeft alles onder één dak samengebracht! Ontwerp, constructie, productie, en montage. Ook eventuele benodigde bouwaanvragen kunnen door ons worden verzorgd.

De PolyStyle polyester dakkapellen worden in eigen fabriek uit één stuk gemaakt. De fabricage van iedere dakkapel is een arbeidsintensief en nauwkeurig proces. Er wordt een open mal techniek gebruikt waarin de dakkapellen worden vervaardigd van glasvezel versterkt polyester. Ze zijn daardoor naadloos en gegarandeerd water- en winddicht. Geen enkele andere constructie is in staat die absolute zekerheid op dit gebied te evenaren.

Het gebruikte composiet materiaal van glasvezel versterkt polyester, biedt een aantal belangrijke voordelen:

  • Licht en zeer sterk eindproduct
  • De gebruikte materialen zijn zeer akoestisch en thermisch isolerend.
  • In alle kleuren en UV resistent
  • Grote variatie in maatvoering mogelijk

De door en door gekleurde polyester toplaag beschermt de buitenzijde van de dakkapel tegen allerlei weersinvloeden. Als extra beschermlaag wordt de dakkapel voor het verlaten van de fabriek nog eens voorzien van een polyurethaan coating. Deze bijzondere beschermlaag voorkomt in hoge mate versnelde vervuiling en geeft extra bescherming in kustgebieden of plaatsen waar verhoogde luchtvervuiling voorkomt.

De PolyStyle dakkapel verlaat de fabriek volledig afgebouwd
naar wens van de klant. Onze moderne kunststof kozijnen met verdiept liggende profielen worden voorzien van draaikiepramen, zeer solide hang- en sluitwerk en isolerende beglazing. Het geheel met toekenning van het VKG en KOMO keurmerk.

Ook accessoires voor zonwering, zoals rolluiken of screens kunnen vooraf in de dakkapel worden gemonteerd.

Onze kennis en ruim 40 jaar ervaring zijn verweven met deze techniek en staan daarmee borg voor die gegarandeerde zekerheid.