Veelgestelde vragen

Een PolyStyle dakkapel is van volledig glasvezel versterkt polyester gemaakt. Hierdoor is deze onderhoudsvrij, heeft hij een hoge isolatiewaarde, is naad-loos en dus lekkagevrij.

Door de geschakelde honingraatstructuur vindt er een maximale warmte verdeling plaats waardoor (ongeacht de buitentemperatuur) de constructie van de dakkapel volledig intact blijft. (zie ook de pagina constructie)

De binnenafwerking van de PolyStyle dakkapel maakt het mogelijk schilde-rijen of posters op te hangen met een mechanische bevestiging, gelieve toch eerst contact op te nemen met PolyStyle, voor een deskundig advies.

Nee niet alle dakkapellen zijn van een naadloze kunststof constructie. Kunststof wordt vaak als verzamelnaam gebruikt voor een combinatie ver-schillende materialen, waarvan er één uit kunststof bestaat. Zo wordt een groot aanbod van houten dakkapellen welke aan de buitenzijde bekleed worden met kunststof platen zoals Trespa, of kunststof schroten, onder de naam kunststof dakkapellen op de markt gebracht. Hier is een duidelijk voorbeeld waar kunststof als verzamelnaam ge-bruikt wordt voor een aantal materialen, waarvan er slechts één, de bekleding aan de buitenzijde, van kunststof is.

Het is niet aan te raden de dakkapel zelf te monteren. Het plaatsen van een dakkapel is werk van specialisten. PolyStyle heeft, met meer dan 45 jaar ervaring, een enorme expertise in huis. Wij fabriceren en monteren de PolyStyle dakkapel onder volledige garantie van 10 jaar, dus waarom zou u ons die garantie van de montage uit handen nemen?