Nu voordelig te financiëren

 • Flexibel betaalgemak
 • Gespreid betalen mogelijk
 • Vraag naar de mogelijkheden voor belastingvoordeel
 • Gespreid betalen achteraf? Dit is mogelijk bij DK Polyester

Polyester dakkapellen van PolyStyle staan garant voor topkwaliteit!

Welkom op de website van PolyStyle: Polyester dakkapellen

PolyStyle levert en monteert polyester dakkapellen in regio Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland (straal van 100km va Heijningen) (niet in het buitenland).

Al onze onderhoudsvrije dakkapellen van hoogwaardig glasvezelversterkt polyester worden in Nederland gefabriceerd. Onze dakkapellen voldoen daarmee aan de meest strenge normen die continu worden bewaakt. Met een gerust hart bieden we onze klanten daarom onvoorwaardelijk 10 jaar garantie bij aankoop van een PolyStyle dakkapel.

Bent u ook toe aan extra ruimte in een zolderruimte? Kies dan voor een polyester dakkapel van PolyStyle! Deze wordt van hoogwaardige materialen gemaakt en heeft vele voordelen zoals hoge isolatiewaarde, weinig onderhoud en betrouwbaarheid! Nieuwsgierig? Lees meer over de voordelen!

De voordelen van een PolyStyle polyester dakkapel

 • Gemakkelijk

  onze polyester dakkapel is onderhoudsvrij, dus nooit meer schilderen

 • Esthetisch

  onze polyester dakkapel is uit één stuk gemaakt, dus geen naden

 • Energiezuinig

  onze polyester dakkapel heeft een hoge isolatie waarde

 • Betrouwbaar

  onze polyester dakkapel is gegarandeerd lekkage vrij

Onze jarenlange ervaring biedt u de juiste garantie

Onze volledig onderhoudsvrije dakkapellen behoren tot het topsegment en hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Met ruim 48 jaar ervaring op het gebied van nieuwbouw en renovatie hebben onze dakkapellen een uitstekende reputatie opgebouwd. Niet voor niets geven onze tevreden klanten ons gemiddeld een 8,9 Onze dakkapellen prijken inmiddels op meer dan 25.000 daken in de particuliere woningbouw.

Bezoek geheel vrijblijvend onze showroom

Wanneer u na uw bezoek aan de website aanvullende informatie wenst, of een afspraak wilt maken in onze showroom, dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier. Bellen mag natuurlijk ook! 0167 – 52 85 58

De huidige markt voorziet helaas in lange levertijden van onze dakkapellen. Mail of bel ons voor de huidige levertijd voor een dakkapel!!
We helpen u graag verder!