Polyester dakkapellen in Noord Brabant

Het komt vaak voor dat we een dakkapel willen plaatsen om een extra kamer te creëren. Dat plaatsen is mogelijk wanneer het huis een schuin dak heeft. Er zijn vele soorten verkrijgbaar. Wanneer u naar de gebruikte materialen kijkt, kunt u er een van hout laten maken maar ook van kunststof. Een houten dakkapel heeft het nadeel dat het met een vaste regelmaat geschilderd moet worden. Omdat hij op het dak wordt geplaatst, dus hoog, wordt daarvoor vaak een schilder ingehuurd. Dat is geen goedkope aangelegenheid. Daarom is het beter er een te gebruiken van kunststof. Dan bent u, zodra het geplaatst, van alle onderhoud af. Kunststof dakkapellen kunnen in eerste instantie wel wat duurder zijn dan een van hout maar, maar verrekend zich met de kosten van het onderhoud.

Kunststof dakkapellen in Brabant

Als u in Noord-Brabant woont, dan nodigen wij u uit om een bezoek te brengen in onze showroom. U heeft ook de mogelijkheid meer informatie op onze website te vinden. Mocht u niet de informatie vinden die u nodig heeft, dan vragen wij u ons te telefonisch te contacteren op het nummer 0167-52 85 58. De opgestelde kunststof dakkapellen worden volledig van een hoogwaardig versterkt polyester, naadloos uit één stuk gemaakt. Zij voldoen volledig aan alle in 2012 gestelde bouwvoorschriften met betrekking tot de mechanische sterkten en isolatiewaarden zoals voor de warmte (Rc=3.5) en geluidsisolatie.

Het gebruikte composietmateriaal is glasvezelversterkt polyester waardoor het een licht en zeer sterk eindproduct is. Het kan in alle kleuren geleverd worden en is UV resistent. De prijs van een polyester dakkapel is onder andere afhankelijk van de grootte, constructie en afwerking.

Kunststof dakkapellen: duurzaam, op maat gemaakt en een nuttige investering

De indeling van het kozijn kan naar wens gekozen worden; vast raam, draaikiepraam of paneel.
Elke dakkapel kan voorzien worden van opties zoals zonwering, ventilatierooster, insectenhorren. Het kan dus op maat voor u worden gemaakt. U kunt uw wensen kenbaar maken, waarvan de kunststof dakkapel voorzien moet zijn. Gelieve dit duidelijk te vermelden in de showroom of via het contactformulier van de website. Wanneer u een kunststof dakkapel van PolyStyle bestelt wordt deze in 1 dag geplaatst en weet u zeker dat u er een heeft die levenslang meegaat.