PolyStyle dakkapellen in Roosendaal


PolyStyle Dakkapel, een zee van ruimte…

In één dag: extra ruimte, meer licht en dat onderhoudsvrij!

Uw allang gekoesterde wens de zolderruimte een betere bestemming te geven wordt met de toepassing van een PolyStyle dakkapel in één dag werkelijkheid.

De PolyStyle dakkapel is een kwaliteitsproduct, dat “een zee van licht en ruimte” koppelt aan duurzaamheid. Een investering die een uitbreiding betekent van leefruimte en woonplezier met als rendement een blijvende waardevermeerdering van uw woning.

De PolyStyle polyester dakkapellen worden in eigen fabriek uit één stuk gemaakt in een mal. Ze zijn daardoor naadloos en gegarandeerd water- en winddicht. Geen andere constructie is in staat die absolute zekerheid op dit gebied te evenaren. De dakkapellen hebben een zeer hoge isolatie waarde en de volledige polyester constructie is absoluut onderhoudsvrij. Geen enkele naad en niets wat kan roesten rotten of corroderen staat daar borg voor.

De PolyStyle polyester dakkapel wordt exact op maat geleverd. Aangepast aan de stijl en de kleur van uw woning. Er is een ruime keuze in kleuren voor de dakkapel, het boeiboord en de draaidelen van de kunststof kozijnen. Ook accessoires voor zonwering, zoals een rolluik of screen kan vooraf in de dakkapel worden gemonteerd. De dakkapellen verlaten volledig afgewerkt de fabriek. Desgewenst (optie) wordt ook de binnenzijde na de montage in zijn geheel afgewerkt en is voorzien van een duurzame overschilderbare structuurafwerklaag.

De PolyStyle polyester dakkapel staat garant voor absolute Topkwaliteit. Ieder detail van de dakkapel is het resultaat van ruim 40 jaar innovatietechniek.
Wij verstrekken u een schriftelijk garantiecertificaat voor de duur van 10 jaar.

De ontwikkeling van PolyStyle staat niet stil. PolyStyle biedt naast de al 40 jaar in de markt zijnde polyester dakkapel, een betaalbare dakkapel voor iedereen. Deze dakkapellen zijn samengesteld uit diverse materialen en worden ook onder volledige garantie door PolyStyle geleverd en gemonteerd.

PolyStyle is ook actief in Roosendaal en omstreken

Kom vrijblijvend langs in onze showroom waar wij u graag voorzien van alle informatie over onze producten. De showroom is bij voorkeur te bezoeken op afspraak tussen 8 en 17 uur. Vanuit Roosendaal is PolyStyle ook goed te bereiken.
U bent van harte welkom!

Polyester dakkapel in Roosendaal